full screen background image

LYKKE LI revine!

Lykke Li     Cântăreaţa de origine suedeză care a luat prin surprindere scena muzicală cu sound-ul ei underground electro-pop eclectic, cucerind topurile cu piesa ‘I Follow Rivers’, revine în atenţia fanilor cu o nouă colaborare.
David Lynch a cooptat-o pe artistă pentru piesa ‘I’m Waiting Here’, inclusă pe viitorul material al acestuia, care se va lansa pe data de 1 iulie.
În 2012, Lykke Li a înregistrat un record absolut în România cu o prezenţă de 14 saptamani pe prima poziţie a topurilor de audienţă radio şi TV.
Li Lykke Timontej Zachrisson, nascută pe 18 martie 1986 în Stockholm, a fost crescută de părinţi cu valenţe artistice – mama sa a fost fotograf iar tatăl său muzician.
Cântăreaţa a lansat primul sau EP , ‘Little Bit’ în 2007, urmând ca în 2009 să lanseze primul sau album, ‘Youth Novels’. Doi ani mai târziu, a lansat albumul ce ne-a adus single-ul ‘I Follow Rivers’, ‘Wounded Rhymes’.
În plus, Lykke a semnat un contract de modeling cu celebra agenţie Viva London, promiţând însă că acest fapt nu ii va influenţa în niciun fel cariera muzicală.
În prezent, Lykke lucrează la viitorul ei album, colaborând cu producători de top şi promite să ne farmece din nou cu stilul său eclectic.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar