full screen background image

Rosal Grup va contesta licitaţia pentru serviciul de salubritate

maturat     Desemnarea unui operator de salubritate stradală în municipiul Suceava continuă să fie sub semnul incertitudinii. Şi aceasta pentru că Rosal Grup, actualul operator, a anunţat că va depune contestaţie.

Cei de la Rosal Grup sunt nemulţumiţi că, în ciuda faptului că a avut cea mai avantajoasă ofertă, firma a fost descalificată pe motiv că figurează cu datorii la bugetul de stat, potrivit certificatului de atestare fiscală.

Primarul Sucevei, Ion Lungu: “Licitaţia a fost câştigată, la sfârşitul săptămânii trecute, de asocierea firmelor Diasil Service Suceava, Florconstruct Suceava şi Brantner Cluj Napoca, deşi cea mai bună ofertă a avut-o Rosal. Ştiţi pentru ce Rosal a fost descalificat. Am văzut poziţia lor şi eu spun că, moral, au dreptate, au de încasat de la Primărie vreo 4 milioane. Dar, în acelaşi timp, nu scrie nicăieri că, dacă au bani de încasat, pot aduce un certificat fiscal cu datorii. Am înţeles că vor contesta, vom vedea cum rămâne până la urmă. Deocamdată, comisia de licitaţie a procedat corect. Sperăm în rezolvarea rapidă a problemei, pentru a putea semna contractul pentru salubrizare.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar