full screen background image

Femeie lovită pe marginea drumului de un şofer neidentificat

sosea     O femeie de 37 de ani, din Ipoteşti, a fost acroşată de un autoturism, pe când se deplasa, pe marginea drumului, de un şofer care a părăsit locul accidentului.

Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată, ieri, despre faptul că, în jurul orei 07.25, în localitatea Ipoteşti, s-a produs un  accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, iar conducătorul autovehiculului implicat în accident a părăsit locul faptei.

Echipa operativă din cadrul Biroului Rutier Suceava deplasată la faţa locului a constatat că în jurul orei 07.25, D. Georgeta, de 37 ani, din comuna Ipoteşti, în timp ce se deplasa pe partea dreaptă pe D.J. 208A, în localitatea Ipoteşti, din direcţia Bosanci, către municipiul Suceava, a fost acroşată de un autoturism care avea aceeaşi direcţie de mers.

După producerea evenimentului rutier, victima a plecat la domiciliu, iar în jurul orelor 07.35, la sediul Postului de Poliţie Ipoteşti, s-a prezentat tatăl victimei, care a sesizat accidentul.

D. Georgeta a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava, unde, în urma investigaţiilor medicale, a fost stabilit diagnosticul ,,contuzie antebraţ stâng’’, necesitând pentru vindecare  5-6  zile, dacă nu intervin complicaţii şi nu a rămas internată.

Victima  a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Biroului Rutier – Poliţia Municipiului Suceava, în vederea identificării conducătorului auto implicat în accidentul de circulaţie.

comments

comments




Leave a Reply

avatar