full screen background image

Înscrieri pentru probele de aptitudini, la LPS Suceava

murariu     La Liceul cu Program Sportiv Suceava, încep, astăzi, înscrierile pentru clasa a IX-a urmând a se încheia pe 29 mai. În următoarele trei zile se susţin probele
de aptitudini. Validarea listei candidaţilor admişi va avea loc pe 3 iunie, pentru
ca înscrierile pentru a doua etapă să se desfăşoare pe 17 iulie. Pe de altă parte,
înscrierile pentru clasele V-VIII se pot face până la data de 31 august.

„După cum se ştie, pe plan naţional liceele cu program sportiv şi cluburile sportive şcolare reprezintă baza sportului de performanţă în România. Lucrul acesta cred că ar trebui accentuat şi susţinut în continuare, pentru că la aceste unităţi şcolare şi partea educaţională are un rol important. Liceul cu Program Sportiv Suceava este o unitate care an de an reuşeşte să aducă valori în sportul de performanţă, indiferent de ramura sportivă, nu puţini fiind sportivii noştri care, după terminarea junioratului, îşi construiesc cariere solide la seniori”, a declarat profesorul Ovidiu Murariu.

Liceul cu Program Sportiv Suceava pune la dispoziţie pentru următorul an şcolar 140 de locuri la profilul sportiv, acestea fiind împărţite după cum urmează: o clasă de handbal, una de volei, două de fotbal şi una care cuprinde disciplinele altetism, rugby şi lupte. La gimnaziu va fi formată o singură clasă, de 25 de locuri, cu toate secţiile sportive.

comments

comments




Leave a Reply

avatar