full screen background image

Zi decisivă în PNL

pnl     Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, ar putea fi exclus luni din PNL, la Delegaţia Permanentă a partidului. Liderul PNL, Crin Antonescu, a anunţat ca va propune excluderea edilului din partid. “Eu voi face propunerea iar, conform statutului, decizia va aparţine Delegaţiei Permanente”, a precizat Antonescu.

Decizia de luni vine în contextul excluderilor recente din PNL. Fostul presedinte al PNL Sector 1, Vlad Moisescu, a fost exclus din partid, miercuri seara, decizia fiind luata de Biroul Politic Teritorial al PNL Sector 1. In aceeasi sedinta au mai fost exclusi alti 11 liberali. Si deputatul PNL Diana Tusa ar putea fi exclusa din partid in urmatoarea perioada.

Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, afirma ca excluderea in absenta a colegilor sai din Partidul National Liberal ii intareste convingerea ca trebuie sa ramana in cadrul PNL, pentru a se lupta “din interior”.”In ceea ce ma priveste, actul ticalos de excludere in absenta a colegilor mei imi intareste convingerea ca trebuie sa raman in Partidul National Liberal si sa ma bat din interior, zi de zi, pentru ca partidul sa se intoarca pe drumul Bratienilor, din mocirla lui Crin Antonescu”, a scris Andrei Chiliman pe blogul sau.

comments

comments




Leave a Reply

avatar