full screen background image

Peste 20.000 de pachete de ţigări confiscate

captura-tigari     O patrulă intercomunală care efectua serviciul de patrulare pe raza comunelor Straja și Brodina, în zona Răstoacă, situată la o distanță de aproximativ 2,5 km față de D.J. 209 G, l-a identificat aseară pe D. Ilie de 32 ani, din comuna Straja, care se afla în apropierea unor construcții amplasate pe terenul aparținând mamei sale, D. Maria.
a vederea patrulei de poliție, D. Ilie s-a urcat în autoturismul ce se afla parcat în dreptul căii de acces spre imobilul respectiv și a plecat în trombă prin manevra de mers înapoi, către D.J. 209 G.
Cu ocazia verificării terenului și a construcțiilor amplasate pe acesta au fost identificate 33 colete învelite în folie de culoare neagră și scoci transparent, dar și chingi și sfori din material textil.

Pentru continuarea cercetărilor la faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus care, în urma verificării întregii zone, a mai identificat 9 colete învelite în folie de culoare neagră și scoci transparent într-o construcție din lemn, la o distanță de aproximativ 250 metri de terenul aparținând lui D. Maria.
D. Ilie a revenit și a asistat la efectuarea cercetării la fața locului și a fost audiat cu privire la cele constatate.
În urma inventarierii, s-a stabilit faptul că cele 42 de colete identificate conțin un număr de 20.929 pachete țigarete, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Cauza a fost discutată cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți care a opinat pentru cercetarea lui D. Ilie sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, acesta fiind reţinut pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar