full screen background image

Revoltă la şcoala din Botoşana

invatator_84907800     Un învăţător de la o şcoală din Suceava le vorbeşte copiilor despre păcatul sexului şi al avortului, informează România TV. Mai mult, dascălul le cere elevilor să nu se uite la televizor, să nu cânte şi să nu danseze pentru că ar fi activităţi diavoleşti. Disperaţi, părinţii cer schimbarea cadrului didactic.

Zeci de părinţi ai căror copii intră în toamnă în clasa pregătitoare cer schimbarea învăţătorului de la Şcoala “Botoşana”, judeţul Suceava.

“Părinţii ar trebui, după părerea lui, să doarmă separaţi, să nu întreţină raporturi sexuale”, a spus un bărbat.

“Le-a spus: mama ta e o criminală, a omorât patru copii. Se crede un fel de sfânt care citeşte gândurile”, a adăugat o femeie.

Copiii au fost învăţaţi să nu respecte profesorii care au altă religie decât ei. Întrebat de jurnalişti cum pot nişte copii din clasele primare să înţeleagă asemenea lucruri, învăţătorul a răspuns: “Cum să nu înţeleagă, copiii ştiu foarte multe”.

Dascălul a fost sancţionat, dar spune că se supune numai în faţa lui Dumnezeu.

“A fost sancţionat tocmai pe motivul acesta că încearcă să facă prea multă educaţie religioasă în şcoală”, a declarat Viorica Leuşte, directorul Şcolii “Botoşana”.

Inspectoratul Şcolar Suceava îl cercetează acum pe învăţător.

comments

comments




Leave a Reply

avatar