full screen background image

Michael Jackson, acuzat din nou de pedofilie

Michael Jackson     Coregraful australian Wade Robson a depus o plângere în justiţie împotriva cântăreţului Michael Jackson, decedat în 2009, pe care îl acuză de “abuzuri sexuale asupra unui minor”, provocând, miercuri, indignarea moştenitorilor megastarului, care spun că acele afirmaţii sunt “scandaloase şi patetice”, informează MEDIAFAX
În acea plângere, depusă pe 1 mai de avocaţii lui Wade Robson la o instanţă din Los Angeles, coregraful australian a solicitat judecătorului să îi acorde despăgubiri, care vor fi colectate din moştenirea lăsată de Michael Jackson.
În 2005, într-un proces precedent, Wade Robson declarase că artistul nu l-a atins niciodată pe vremea când locuia, în adolescenţă, la ferma celebrului cântăreţ american.
Michael Jackson a fost judecat mai mulţi ani pentru agresiuni sexuale comise asupra minorilor, însă a fost achitat la finalul unui proces intens mediatizat în 2005. “Regele muzicii pop”, care nu şi-a regăsit apoi niciodată popularitatea din trecut, a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani din cauza unei supradoze de propofol, un anestezic puternic pe care artistul îl folosea ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.
Ştirea integrală pe mediafax.ro

comments

comments




Leave a Reply

avatar