full screen background image

Nirvana, Deep Purple și Kiss, nominalizate la Rock and Roll Hall of Fame 2014

Deep Purple
Nirvana
, Deep Purple și Kiss sunt doar câteva nume din cele 16 incluse pe lista nominalizărilor la categoria Performer, Rock and Roll Hall of Fame 2014.
Păstrând în continuare criteriul celor 25 de ani împliniți de la lansarea primului album, ediția din 2014 vine cu noi propuneri de artiști. Pentru cel de-al doilea an consecutiv, clasamentul final Rock and Roll Hall of Fame 2014 va fi influențat și de preferințele publicului. Astfel, fanii vor avea din nou posibilitatea de a vota 5 favoriți de la categoria Performers, primii clasați primind un punctaj ce va ajuta la departajarea artiștilor pentru realizarea clasamentului final.
Lista propunerilor de anul acesta include atât formații ce au fost evidențiate la edițiile anterioare, cât și artiști și trupe aflate la prima nominalizare. Printre novici se numără Nirvana, Peter Gabriel (Genesis a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2009), Hall and Oates, the Replacements, Linda Ronstadt, Link Wray, Cat Stevens, Yes și the Zombies. Publicul va putea vota trupa sau artistul preferat până pe data de 10 decembrie 2013.

 

 

 

 

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar