full screen background image

ACET Fălticeni are nevoie urgentă de 300.000 de lei

apa     Agenţia ACET Fălticeni are nevoie urgentă de 300.000 de lei pentru achitarea unei facturi de energie electrică scadentă la data de 15 mai.

Dificultăţile operatorului de a onora facturile către furnizorii săi sunt generate de întârzierile la plată în special din partea fălticenenilor care locuiesc la bloc. La această dată, casele particulare datorează 100.000 lei iar asociaţiile de proprietari 850.000.

ACET Fălticeni solicită din partea fălticenenilor o mai mare disponibilitate de a achita facturile aferente consumului de apă, atât pe cele curente, dar mai ales pe cele restante. Abonaţii sunt aşteptaţi la casieriile de la sediul agenţiei, dar pot contacta şi casierii care începând de joi, 9 mai, se deplasează în teren.

„În cazul în care nu se adună sumele necesare vom fi nevoiţi ca în perioada imediat următoare să  restricţionăm serviciul de apă-canal şi vom sista furnizarea apei la consumatorii rău platnici, cu suportarea cheltuielilor de debranşare de către aceştia”, ne-a informat directorul Agenţiei ACET Fălticeni, ing. Vasile Cozma.

comments

comments




Leave a Reply

avatar