full screen background image

Deputatul Alexandru Băişanu pregăteşte cinci propuneri legislative

BaisanuUna dintre ele se referă la faptul ca ar trebui modificată legea privind medierea şi organizarea profesiei de mediator, pentru aplicarea legii şi în conflictele din cadrul administratiei publice.

“Foarte multe dintre licitaţiile din România duse de diferiţi competitori economici pentru a oferi servicii administraţiei locale, se transformă într-o bătălie criminală între competitori pentru câştigarea licitaţiilor, aceştia târându-se în instanţă câte 5, 6 luni sau chiar câte un an de zile, iar lucrările care ar trebui făcute într-un timp scurt conform contractului, se duc una după alta şi ies din termenele de execuţie. Consider că într-o societate normală şi corectă există posibilitatea ca prin mediere, părţile care se află la un moment dat în conflict să-şi poată rezolva amiabil problemele prin mediere, fără a se ajunge în instanţă, fără a se mai pierde termene”, apreciază preşedintele PNL Alexandru Băişanu.

Acesta a mai spus că a schiţat deja deja amendamente şi un nou proiect de lege privind asociaţiile de proprietari. De asemenea Alexandru Băişanu a mai spus că îşi doreşte ca Ponta să găsească soluţii pentru identificarea samsarilor care au obţinut ilegal terenuri prin retrocedări.

comments

comments




Leave a Reply

avatar