full screen background image

Madonna, acuzată de “muncă ilegală” în timpul concertelor din Rusia

madonna     Un deputat rus aflat la originea unei legi controversate anti-gay din Sankt Petersburg a acuzat-o, marţi, pe cântăreaţa Madonna că a lucrat ilegal în timpul concertelor susţinute în Rusia în vara anului 2012, cu ocazia cărora artista americană a susţinut cauza homosexualilor şi a trupei Pussy Riot, informează mediafax.ro.
“Tipul de viză obţinut de Madonna în august 2012 îi permitea să presteze activităţi umanitare şi culturale, nu comerciale”, a declarat Vitali Milonov, deputat local din partea partidului aflat la putere Rusia Unită.
Este vorba de o viză de trei luni, eliberată în categoria “schimburi culturale”, adică “o viză care nu îţi permite să munceşti şi să câştigi bani în Rusia“, a explicat deputatul rus, precizând că s-a informat în această chestiune la Ministerul de Externe din această ţară.
Madonna a susţinut însă două concerte în Rusia, la Sankt Petersburg şi la Moscova în august 2012 şi “a câştigat milioane”, a declarat Vitali Milonov.
Vedeta americană a susţinut în timpul acelor concerte cauza homosexualilor şi şi-a exprimat sprijinul pentru membrele trupei contestatare Pussy Riot, încarcerate pentru o “rugăciune-punk” anti-Putin într-o catedrală din Moscova.  Ştirea completă pe mediafax.ro.

comments

comments




Leave a Reply

avatar