full screen background image

Consilierii locali liberali nu vor vota majorarea cu 10% a abonamentelor TPL

autobuzPreşedintele PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, a declarat astăzi că această majorare nu ar ajuta cu nimic societatea de Transport în comun.

Mai mult, consilierii locali ai PNL vor veni cu o serie de propuneri . Mai exact, ei vor cere AGA să verifice dacă directorul societăţii Darie Romanic a dus la împlinire hotărârile Consiliului Local în ceea ce priveşte managementul.

Dacă se vor găsi deficienţe în aplicarea acestora se va cere demisia de onoare a directorului. O altă propunere a consilierilor PNL este aceea de a se verifica toate societăţile de transport persoane din Suceava.

“Am hotărât prin vot după ce am analizat situaţia că reprezentanţii PNL în Consiliul Local nu vor vota majoararea cu 10 % a abonamentelor TPL din mai multe motive. Unul dintre ele ar fi că ştim cu toţii în ce situaţie dramatică se află TPL, aşa cum se află şi Termica şi ACET-ul precum şi toate societăţile din subordinea Primăriei.Această mărirea cu 10 % să nu se facă, nu pentru că suntem noi populişti ci pentru că din start considerăm că ar fi o injecţie la un picior de lemn, nu ar ajuta cu absolut nimic activitatea TPL în continuare”, a declarat Băişanu.

Proiectul de hotărâre de majorare cu 10% a tarifelor la abonamentele TPL figurează pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local de astăzi.

comments

comments




Leave a Reply

avatar