full screen background image

Modernizarea străzilor cu fonduri europene continuă şi anul acesta

LunguÎn municipiul Suceava vor continua, în acest an, lucrările de modernizare a străzilor cu fonduri europene.
Vor fi cuprinse în aceste investiţii bulevardul George Enescu – care va fi lărgit pe ambele sensuri – precum şi străzile Universităţii, Mihai Eminescu, Traian Vuia, Cernăuţi şi Grigore Alexandru Ghica.

Sper ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, să putem să demarăm în acest an modernizarea acestor străzi şi bulevarde importante, în special Bulevardul George Enescu. La fel de importantă este strada Universităţii şi sigur şi celelalte străduţe care sunt prinse şi nu în ultimul rând reparaţia capitală la podul de peste râul Suceava din zona Iţcani şi la pasajul de cale ferată din Iţcani aşa cum am făcut şi în zona Burdujeni,” a declarat Ion Lungu.
Primarul Ion Lungu e explicat că dosarul înaintat la Agenţia de Dezvoltare Nord-Est a fost avizat de Ministerul Dezvoltării, urmând să fie semnat acordul de finanţare.

De asemenea, de la 1 martie, pe 18 străzi din municipiul Suceava vor fi demarate lucrări de modernizare, reabilitare şi extindere a reţelelor de apă şi canalizare.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, care a spus că prioritate vor avea străzile Aleea Dumbrăvii, Mitocelului şi Câmpului, din Iţcani, care sunt prinse şi pe proiectul de modernizare stradală.

comments

comments




Leave a Reply

avatar