full screen background image

Noul adăpost de câini din lunca Sucevei va fi dat parţial în folosinţă până la sfârşitul anului

Până în momentul de faţă constructorul a turnat peste 30 % din pardosela betonată. În paralel se lucrează la cuştile care vor adăposti câinii.

Primarul Ion Lungu a declarat în acestă dimineaţă că de la jumătatea lunii câinii comunitari vor fi strânşi de pe străzi.
În ceasul al 14-lea aş putea să spun, se lucreză la amenajarea adăpostului pentru câini, mulţumim lui Dumnezeu că am reuşit să finalizăm acestă licitaţie, şi acum lucrăm . S-a turnat peste 30 % din pardoseala de beton, în măsura în care vremea ne permite, desigur constructorul lucrează ziua când este mai cald, iar noaptea lucrările sunt protejate. Noi sperăm ca într-o săptămână să se finalizeze turnarea pardoselei. Între timp am dat liber să facă acele cuşti pentru câini, şi ne dorim ca în paralel din a doua parte a lunii decembrie să prindem câinii de pe străzi, cât vom reuşi în acest an. Este un proiect pe care l-am anunţat la începutul anului, am pierdut foarte mult timp cu contestaţiile la licitaţie, dar iată că reuşim să finalizăm proiectul în mare parte în acest an. Rămâne o prioritate să strângem câinii de pe străzi. Am spus-o şi altă dată , pe lângă disconfortul şi pericolul care îl reprezintă pentru cetăţeni, este şi un semn de civilizaţie să strângem câinii comunitari de pe străzi”, a declarat Ion Lungu în cadrul conferinţei de presă de astăzi.
Câinii comunitari vor fi strânşi în primă fază de pe străzile Sucevei, de angajaţii primăriei iar mai apoi de către persoane si posibil firme specializate.

comments

comments




Leave a Reply

avatar