full screen background image

Construcţia celor două parcaje subterane din centrul municipiului Suceava se apropie de final

Pavajul pieonal este montat în proporţie de 90%, iar lifturile au fost montate şi funcţionează în condiţii optime

Primarul Ion Lungu va face asăzi o vizită în zona parcajelor subterane pentru a lua împreună cu constructorii o decizie legată de amplasarea coşurilor de gunoi din granit şi de montarea unui senzor anti-vânt la fântâna arteziană.

“La parcajele subterane, deja se fac probele la lifturi care s-au montat, de asmenea este în curs de finalizare este şi pavajul pietonal care este terminat în proporţie de 90%. Mai sunt nişte lucruri care trebuie să le stabilim la faţa locului legate de jardiniere, de modul cum vor fi puse pe ele flori sau plante ormamentale, vom stabili la faţa locului de la caz la caz. Vrem să ne pregătim pentru primăvară, să facem aceste jardiniere cât mai frumoase în aşa fel încât să corespundă din punct de vedere al artei peisagistice. Mai sunt de făcut marcaje în zonă iar acestea se vor face în momentul când se vor termina marcajele pe axul principal. Mai sunt de făcut marcajele în partea de subteran, mai exact în parcările propiu-zise”, a anunţat primarul Sucevei, Ion Lungu.

La acest sfârşit de săptămâna va ajunge şi un transformator electric pentru a prelua capacitatea de putere pe întreaga zonă. Cele 2 parcari subterane din centrul orasului vor avea o capacitate de 170 de locuri, la intrare urmînd sa fie instalate limitatoare de înălţime de 2,30 metri.

comments

comments