full screen background image

S-a ales cu un traumatism cranio – cerebral, după o bătaie la Vereşti

upu     Postul de poliție Verești a fost sesizat de Ș. Ionuţ, de 19 ani, din satul Bursuceni, comuna Verești, despre faptul că, în cursul aceleași zile, în timp ce se afla pe raza satului Corocăiești, comuna Verești, a fost victima unei agresiuni.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în jurul orei 22.30, în timp ce victima se deplasa cu mai mulți prieteni, printre care și agresorul, pe DC 65, pe raza satului Corocăiești, pe fondul consumului excesiv de alcool, între Ș. Ionuț și A. Florin, de 19 ani, din localitate a avut loc un conflict spontan, acesta din urmă lovindu-l pe Ș. Ionuț de mai multe ori.

Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu “traumatism cranio cerebral minor”.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, iar în funcție de starea victimei și numărul de îngrijiri medicale se va dispune procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar