full screen background image

Propunerea săptămânii 17 – 23 Noiembrie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD_74Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • PHARRELL WILLIAMS – Gust of Wind
0:00

Pharrell Williams continuă promovarea albumului “Girl” prin reluarea colaborării cu Daft Punk. După succesul înregistrat cu piesa “Get Lucky” de pe discul duo-ului francez, Pharrell revine cu o noua colaborare cu Daft Punk, “Gust of Wind”. Piesa este cel de-al 5-lea single extras de pe ultimul album al lui Pharrell Williams, “Girl”. Melodia înregistrată împreună cu Daft Punk beneficiază de un videoclip în regia lui Edgar Wright.

  • PROCONSUL – Din Nou
0:00

Proconsul lansează un nou single, “Din nou”, o melodie de dragoste compusă de cei cinci membri ai trupei și ale cărei versuri au fost scrise de Adina Butar și de Bodo, solistul formației. “Prin intermediul acestui cântec vrem să readucem în atenție stilul Proconsul, pentru ca ‘Din nou’ este o balada și noi ne pricepem să compunem balade foarte frumoase”, a declarat Dragoș Dincă, chitaristul trupei. Proconsul pregătește deja alte două melodii, interpretate cu alți doi artiști români foarte populari, ce vor fi lansate anul viitor.

  • TAYLOR SWIFT – Blank Space
0:00

Cel mai nou album al lui Taylor Swift, “1989”, și-a făcut debutul direct pe prima poziție a clasamentului Billboard 200. Drept răsplată pentru fanii ei, cântăreața lansează un nou videoclip pentru piesa “Blank Space”.  “Blank Space” este o piesă despre jocurile seducției și mai ales despre mofturile pline de gelozie și lăcomie ale unei femei fatale.  Cu un scenariu croit pe cazul femeii înșelate de iubit, Taylor Swift trece printr-o varietate de stări dramatice.

Care e melodia ta preferată?

  • PHARRELL WILLIAMS - Gust of Wind (67%)
  • TAYLOR SWIFT - Blank Space (33%)
  • PROCONSUL - Din Nou (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar