full screen background image

Propunerea săptămânii 28 Aprilie – 4 Mai

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD_46Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • AMERICAN AUTHORS – Best Day Of My Life
0:00

Vă propunem spre vot o trupă foarte puțin mediatizată în România și chiar în Europa, dar care are acum un produs ce poate ajunge să rezolve această situatie.

American Authors este o formație indie rock din Brooklyn, a debutat în 2012 cu piesa Believer și are cel mai mare success din cariera de până acum în piesa Best Day Of My Life. Primul album “Oh, What a life“, a apărut pe 3 martie 2014 și va fi prezentat live în fața publicului în cadrul a doua turnee din acest an: primul – ca deschidere a concertelor One Republic, iar apoi ca turneu special de promovare a albumului.

  • JESSIE WARE – Wildest Moments
0:00

Jessie Ware (28 ani) s-a născut în sudul Londrei, într-o familie fără rădăcini muzicale. Tatăl său este reporter BBC, aceasta fiind singura legătură a artistei cu lumina reflectoarelor.

Înainte de a lansa albumul de debut solo, intitulat “Devotion”, Jessie “a dat glasul” proiectelor muzicale Joker și SBTRKT, ambele din zona muzicii britanice eletronice. Piesa “Wildest Moments”, lansată pe 29 iunie 2012, a rupt asocierea cu aceste trupe, vestind industriei muzicale intrarea pe piață a unui artist complet, cu un sound puternic și bine definit și o personalitate transpusă în stilul muzical până la cele mai mici detalii. Deși reacția publicului și a criticilor a mers într-o direcție ascendent pozitivă, așteptările lui Jessie Ware nu au ajuns atât de departe.

Baby in our wildest moments/ We could be the greatest, we could be the greatest…” Imprimate în memorie și repetate obsesiv, versurile nu devin plate, ci căpăta o nuanță diferită cu fiecare beat și ecou. Vocea lui Jessie Ware pe această piesă te constrânge practic să apeși butonul de replay.

  • NICO & VINZ – Am I Wrong
0:00

O piesă care cu siguranță vă va face să o fredonați este melodia semnată Nico & Vinz, doi artiști mai puțin cunoscuți pe plan local dar care au  surprins în mod placut cu aceasta piesa. “Am i wrong” este numele pe care ar trebui să-l cautați pe youtube sau alte platforme de music sharing! Enjoy & share!

Care e melodia ta preferată?

  • JESSIE WARE - Wildest Moments (67%)
  • AMERICAN AUTHORS - Best Day Of My Life (17%)
  • NICO & VINZ - Am I Wrong (17%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar