full screen background image

Propunerea săptămânii 5 Mai – 11 Mai

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD47Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • INDIANA – Solo Dancing
0:00

Faceţi cunoştinţă cu o tânără britanică pe nume Indiana ce încearcă să ne vrăjească printr-un single hipnotic.

Cântecelul poartă numele “Solo Dancing” şi urmează o serie consistentă de cântece publicate în ultimile luni pe YouTube. Ea s-a perindat prin underground-ul britanic încă de vara trecută. Viziunea sa s-a dezvoltat mult recent, cântecul de față fiind condimentat cu o producție disco-minimalistă și niște versuri care nu au cum să-ți rămână în cap. Apoi dacă aruncăm un ochi peste videoclipul aferent piesei, care este plin de metafore sexuale, ne facem o idee de ansamblu cu privire la Indiana.

În cazul în care vă place ‘Solo Dancing’, vă recomand cu tărie să-i ascultați și celelalte melodii!

  • MICHAEL JACKSON – Love Never Felt So Good
0:00

Single-ul  ”Love Never Felt So Good”, de pe albumul postum al regelui pop, Michael Jackson, a fost lansat  în  cadrul primei ediţii a galei iHeartRadio Awards, care a avut loc la Los Angeles.

Single-ul “Love Never Felt So Good”, compus şi înregistrat de Michael Jackson în 1983, este inclus pe albumul “Xscape”, album ce conține opt melodii originale, înregistrate de artist între 1983 şi 1999. Albumul mai include următoarele piese: ”’Slave To The Rhythm”, ”Chicago”, ”Loving You”, ”Blue Gangsta”, ”Do you know where your children are”, ”Xscape” și ”A place with no name”.

Albumul va fi lansat pe 13 mai de casa de discuri Epic Records, în parteneriat cu administratorii averii cântăreţului.

  • ​PHARRELL WILLIAMS – Marilyn Monroe​
0:00

Pharrell Williams a dat startul promovării celui de-al doilea single extras de pe discul “GIRL“. Intitulat “Marilyn Monroe“, single-ul beneficiază de un videoclip colorat în care atmosfera este întreţinută de o mulţime de tinere care mai de care mai sexy.

Piesa “Marilyn Monroe” este o odă dedicată frumuseţii clasice, naturale, care a devenit din ce în ce mai rară în societatea actuală.

Pe durata întregului clip, artistul american se află în căutarea idealului de frumuseţe stabilit de actriţa Marilyn Monroe în anii ’20, însă niciuna dintre ipostazele feminine nu pare să se ridice la nivelul aşteptărilor.

Care e melodia ta preferată?

  • ​PHARRELL WILLIAMS - Marilyn Monroe​ (80%)
  • INDIANA - Solo Dancing (20%)
  • MICHAEL JACKSON - Love Never Felt So Good (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar