full screen background image

Propunerea săptămânii 14 aprilie – 20 aprilie 2014

PROPUNEREA-SAPTAMANII-14A-20AViva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

     Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • ED SHEERAN – Sing!
0:00
După ce a luat o lume întreagă pe sus cu albumul de debut, Ed Sheeran loveşte şi mai tare cu noul single de pe al doilea album: SING!

Pentru revenirea muzicală, Ed Sheeran a trecut la ceva mai ritmat, mai comercial şi ceva care sa creeze dependenţă de la prima ascultare iar pentru asta a apelat la maestrul Pharrell care a folosit beat-urile pentru care e renumit.

Aşa cum a promis dinainte de lansare, SING ne aduce aminte de sound-ul lui Justin Timberlake prin falsetto-ul folosit la fel ca în “Like I love you”, debutul solo al lui Timberlake.

  • PAOLO NUTINI – “Scream (Funk My Life Up)”
0:00

Dacă vă întrebaţi ce s-a întâmplat cu Paolo Nutini în cei 5 ani petrecuţi departe de studioul de înregistrări, răspunsul poate fi găsit cu uşurinţă atât în aprecierile criticilor, cât şi în feedback-ul primit din partea publicului. Scoţianul cu rădăcini italiene din partea tatălui a cumulat în tot acest timp experienţă pe scenele festivalurilor de jazz, devenind mai carismatic, mai matur şi mai determinat.

“Scream (Funk My Life Up)” este primul single extras de pe noul album ”Caustic Love“. Piesa a avut premiera pe radio în cadrul emisiunii lui Zane Lowe de la BBC Radio 1, cucerind apoi criticii de pretutindeni (Rolling Stone, The Guardian, Billboard).

  • SHAKIRA – Empire
0:00

Shakira vine cu o baladă de dragoste pentru cea mai nouă piesa promovată – Empire. Cântăreaţa latino schimbă registrul de la dance la un power ballad cu influente din pop rock şi alternative.

Dacă nu am şti că e Shakira, am spune că unul dintre grupurile de indie – alternative care la ora actuală sunt pe val, iar piesa Empire ne duce cu gândul la trackurile de pe albumul Laundry Service.

Care e melodia ta preferată?

  • SHAKIRA - Empire (50%)
  • ED SHEERAN - Sing! (25%)
  • PAOLO NUTINI - “Scream (Funk My Life Up)” (25%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar