full screen background image

Propunerea săptămânii 3-9 martie 2014

PROPUNEREA-SAPTAMANII-3-marViva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • JUSTIN TIMBERLAKE – Not A Bad Thing
0:00

Justin Timberlake a lansat un nou single! Acesta se intitulează “Not a Bad Thing”

Melodia este al treilea extras de pe albumul “The 20/20 Experience – 2 of 2″, lansat de artist în septembrie anul trecut. Materialul a debutat pe locul întâi în topul Billboard 200, cu peste 350 de mii de exemplare vândute în Statele Unite, în prima săptămâna de la apariţie.

  • PALOMA FAITH – Can’t Rely On You
0:00

Se pare că manevra de comeback utilizată de Beyonce luna trecută începe să le inspire într-o oarecare măsură şi pe colegele sale de breaslă. Pe această listă o putem trece lejer pe cântăreaţa britanică Paloma Faith care a lansat pe nepusă masă un nou videoclip, pentru single-ul său de comeback ”Can’t Rely On You”.
Piesa a fost produsă de celebrul Pharrell Williams care apare ca backing vocal în cadrul melodiei. Coincidenţă sau nu, noul single al Palomei Faith are linia melodică asemanatoare cu cea a hitului ”Blurred Lines” al lui Robin Thicke. Nu vi se pare?

  • PROCONSUL – Eşti Fata Pentru Care Cânt
0:00

Proconsul aduc şi eu un aer fresh şi de primăvară cu single-ul “Eşti fata pentru care cânt”. Piesa este declaraţia băieţilor de la Proconsul pentru fanii trupei, ocazia ideală pentru domni să o dedice doamnelor. Pentru că este o piesă de dragoste, interpretarea “Eşti fata pentru care cânt” este un mod inedit de a cuceri o femeie.
“Şi pentru că dragostea trebuie sărbătorită alături de prieteni, vă invităm să vă declaraţi iubirea alături de noi. Pot fi momente despre iubire, în toate formele ei, emoţii de la început până la pasiunea cu care trăieşti în prezent. Se spune că atunci când eşti îndrăgostit, ţi se pare că toate cântecele de dragoste sunt despre tine şi povestea ta”, ne declară băieţii de la Proconsul.

Ce alegi săptămâna aceasta?

  • JUSTIN TIMBERLAKE - Not A Bad Thing (80%)
  • PALOMA FAITH - Can't Rely On You (20%)
  • PROCONSUL - Eşti Fata Pentru Care Cânt (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar