full screen background image

Propunerea săptămânii 17 – 23 Februarie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD37Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • CELINE DION FT. NE YO – Incredible
0:00

     Celine Dion şi Ne-Yo au filmat videoclipul pentru “Incredible”, piesa extrasă de pe cel mai nou album al divei. Până acum artista nu a făcut prea multă promovare pentru această piesă, însă se pare că lucrurile s-au schimbat şi cei doi au fost surprinşi pe platourile de filmare.

Incredible” face parte de pe “Loved Me Back To Life”, cel mai recent album semnat de Celine Dion, îndelung aşteptat de fani, dar oarecum criticat de către specialişti. Piesa celor doi, însă, e foarte apreciată, iar Ne-Yo a fost cel mai încântat de această colaborare.

Loved Me Back to Life” este un material în care Celine Dion s-a detaşat oarecum de stilul care a consacrat-o şi a ales ceva mai modern. Albumul fost Nr. 1 la ea acasă, în Canada, şi a urcat până pe locul 2 în topul Billboard.

  • MILKY CHANCE – Stolen Dance
0:00

Milky Chance este un duo german de pop folk rok cu influenţe reggae şi din muzica electronică compus din Clemens Rehbein ca vocalist şi muzician şi Philipp Dausch ca DJ.

În 2012 au lansat câteva materiale online, piesa “Stolen Dance” făcându-se remarcată în mod deosebit  în topurile din Germania, Austria şi Elveţia.

În mai 2013, Milky Chance au încheiat un turneu în Germania sold out, urmând ca în 2014 să pornească într-un turneu european.

  • VUNK FT. ANDRA – Numai La Doi
0:00

După colaborarea cu Antonia pentru “Pleacă” şi “Aşa şi?!“, Cornel Ilie şi colegii săi au găsit reţeta unui hit alături de Andra şi o poveste de dragoste spusă într-un mod inedit.

Single-ul “Numai la doi” face parte din albumul “Nu scapă nimeni” lansat de VUNK în 2012, publicul putând asculta o versiune de concert cu Andra si VUNK în cele două concerte majore ale trupei “Nu scapă nimeni” (2012) şi “Aşaşishow” (2013).

Ce alegi săptămâna aceasta?

  • CELINE DION FT. NE YO - Incredible (50%)
  • VUNK FT. ANDRA - Numai La Doi (33%)
  • MILKY CHANCE - Stolen Dance (17%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar