full screen background image

Propunerea săptămânii 17 – 23 martie 2014

PROPUNEREA-SAPTAMANII-17-MARViva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • BERE GRATIS – Despre mine şi ea
0:00

Piesa “Despre mine şi ea” este o clasică Bere Gratis pe tema generoasă a dragostei, magnetizând fanii formaţiei lui Mihai Georgescu.

Solistul apare în clip într-unul din cele 2 roluri principale, fiind prins în scenariul unei frumoase poveşti de dragoste.

Bere Gratis va susţine pe 1 aprilie 2014 la Sala Polivalentă din Bucureşti concertul aniversar “Două inimi”. Trupa sărbătoreşte 15 ani de activitate muzicală, iar evenimentul va fi o explozie de lumină, culoare şi sunet.

  • INDILA – Tourner dans le vide
0:00

O cântăreaţă din Franţa, cu origini indiene şi algeriene. A luat cu asalt toate playlist-urile radiourilor din România şi a ajuns în topul celor mai “vizionate” clipuri de pe Facebook.

Cu peste 18 milioane de vizualizări pe YouTube, în doar două luni de când a fost lansat single-ul “Derniere Danse”, Indila este considerată deja un fenomen musical.

După Derniere Danse, vă propunem Tourner Dans Le Vide.

  • KYLIE MINOGUE – Into the blue
0:00

Kylie Minogue a revenit cu un videoclip fresh pentru noul single “Into the Blue”.

Videoclipul este regizat de Dawn Shadforth, care a mai colaborat cu Kylie Minogue şi pentru clipurile “Can’t Get You Out of My Head”, “Spinning Around” şi “In Your Eyes”.

“Into the Blue” este scrisă de Kelly Sheehan şi este primul single extras de pe cel de-al 12-lea album al artistei, “Kiss Me Once”, care a fost deja lansat.

Care e melodia ta preferată?

  • INDILA - Tourner dans le vide (67%)
  • KYLIE MINOGUE - Into the blue (33%)
  • BERE GRATIS - Despre mine şi ea (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar