full screen background image

Despre vacanțele anului 2017, cu managerul general “Life Tour”, Vasile Nistor!

Am discutat despre vacanțele anului 2017 cu managerul general “Life Tour”, Vasile Nistor.

Sucevenii au o multitudine de destinații de vacanță disponibile la care pot ajunge cu zbor direct din orașul lor. Fiecare călătorie pe care o facem este o experiență nouă, o aventură, un prilej pentru a descoperi oameni, tradiții și locuri deosebite, pe care ni le vom aminti mereu cu drag.

”Trebuie să menționez că mâine la Suceava va ateriza cea mai mare aeronavă de pasageri care a venit vreodată la Suceava. Este vorba despre un zbor operat de o companie turcească cu 216 pasageri la bord, deci mâine către Antalya vor pleca 216 suceveni.”

”Vara anului 2017 este o vară destul de aglomerată. Stațiunile sunt destul de pline și dacă nu v-ați făcut planurile și rezervările, sfatul meu ar fi să vă contactați agentul de turism pentru că hotelurile sunt în mare parte rezervate și să vă asigurați că plecați în vacanță ar fi bine să faceți ceva în acest sens”, a spus Vasile Nistor.

Iulia Sîrghi: Dacă e să discutăm despre locuri de vis în România, ce le recomandați sucevenilor?
”Delta Dunării, cred că fiecare din noi ar trebui o dată în viață să vedem Delta pentru că este o atracție pentru turiștii din Europa, totodată zona montană este extrem de solicitată, prețurile nu sunt atât de mari și avem un peisaj cu care ne putem mândri. Foarte interesantă este și zona de băi termale.”

Ascultați interviul integral cu managerul general “Life Tour”, Vasile Nistor, mai jos:

comments

comments