full screen background image

Festivalul – Concurs de Interpretare şi Creaţie „Tinere Speranţe”, în Republica Moldova și România

Flavius Damean – organizatorul Tinere Speranțe România 2017 și Alina Leonte – coregraf la Centrul Cultural Bucovina au venit în studioul Viva Fm, cu noutăți despre singurul festival organizat atât în Republica Moldova, cât și în România.

Societatea Culturală „Arlechin”, Grădinița P.P. Nr. 21 ”Șotron” și Inspectoratul Școlar Județean, Botoșani alături de principalii parteneri ai proiectului Centrul de Creație a Copiilor ”Miron Blanc”, Studioul de dans ”Maximum” și Direcţia Învăţământ, Tineret şi Sport mun. Bălţi, Republica Moldova, vă invită în perioada 26 mai – 11 iunie 2017 să participați la activitățile realizate în cadrul ediției XXIV, a proiectului cultural Festivalul Național de Interpretare și Creație ”Tinere Speranțe”, România, 2017.

Festivalul – Concurs de Interpretare şi Creaţie „Tinere Speranţe” are o istorie frumoasă, fiind singurul eveniment din judeţul Botoşani (România) organizat şi înainte de 1989. Propunându-și să încurajeze dezvoltarea armonioasă a personalității elevilor și tinerilor artiști, proiectul are ca principal scop crearea, asigurarea unui cadru optim de manifestare în spirit competitiv, descoperirea, formarea, promovarea și valorificarea disponibilităților culturale, artistice, sportive, estetice, interpretative și de creație specifice preșcolarilor, elevilor, tinerilor și artiștilor liber profesioniști, de la ONG-uri, instituţii şcolare, cluburi sportive, Palate și Cluburi ale Copiilor , Şcoli Populare de Artă, Centre şi cămine culturale din România și Republica Moldova, prin realizarea de concursuri şi activități adecvate vârstei lor în domeniile: teatru, muzică , dans, arte plastice și vizuale.

”Este un concurs care cuprinde secțiune de dans, teatru, arte plastic, muzică și se adresează tuturor tinerilor din România și Republica Moldova, este singurul eveniment care de anul acesta are o amploare international și este pentru prima oară la dumneavoastră în Suceava”, a spus Flavius Damean – organizatorul Tinere Speranțe România 2017.

Ascultați interviul integral cu Flavius Damean – organizatorul Tinere Speranțe România 2017:

comments

comments