full screen background image

Luna Amară, Grimus, Alternosfera şi Basska, la Bucovina Rock Castle 2015. Nu mai vine E.M.I.L.

luna amara 2     În perioada 20 – 22 august, în Cetatea de Scaun a Sucevei, va avea loc cea de-a V-a ediţie a Festivalului “Bucovina Rock Castle”.

Organizatorii evenimentului anunţă noi trupe care vor participa la manifestare:

“Dragi prieteni,

continuăm să anunţăm noi artişti la Bucovina Rock Castle 2015 şi sperăm că toate aceste nume vă vor aduce în Cetatea de Scaun a Sucevei, între 20 şi 22 august!

Vă spunem pe nerăsuflate 3 nume care nu mai au nevoie de prezentare şi care vor urca pe scena în ultima seară a festivalului, 22 august: Luna Amară, Grimus şi Alternosfera! Alături de ei, sucevenii de la Toy Machines, care îşi lansează, în iunie, primul material discografic.

Din păcate, datorită unor motive independente de voinţa organizatorilor, formaţia E.M.I.L. nu va mai participa la această ediţie a Bucovina Rock Castle. Cei care le vor lua locul, în 21 august, sunt bucureştenii de la Basska, o trupă aflată în plină ascensiune şi care vă vor încălzi cu ska-ul lor, cu influenţe de reggae şi rock!

Mai avem câteva surprize în pregătire pentru voi, aşa că rămâneţi pe recepţie şi aruncaţi periodic o privire pe www.bucovinarockcastle.ro sau pe pagina noastră de Facebook, Bucovinarockcastlefestival.

Vă aşteptăm cu nerăbdare!”

comments

comments