full screen background image

Delegaţie a Gărzii Naţionale din Ucraina, la Fălticeni

deluc1     În perioada 5-8 mai, o delegaţie a Gărzii Naţionale din Ucraina, formată din 20 de ofiţeri şi subofiţeri, participă, la sediul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni, la exerciţiul comun “Antrenarea cadrelor din G.N.U. în domeniul asigurării şi restabilirii ordinii publice”, împreună cu efective de jandarmi din cadrul şcolii şi a Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.

Întâlnirea de lucru va debuta cu prezentarea misiunilor şi atribuţiilor specifice Jandarmeriei Române şi instituţiei fălticenene de învăţământ.

Activităţile specifice vor consta atât în acţiuni de concepţie şi elaborare a documentelor, cât şi în activităţi practice, în teren, de conducere, coordonare şi execuţie.

Activităţile se vor desfăşura în baza de antrenament de la sediul şcolii şi pe stadionul “Nada Florilor” din municipiul Fălticeni.

Vizita delegaţiei ucrainiene se înscrie în cadrul proiectului “Întărirea capacităţii instituţionale a Gărzii Naţionale din Ucraina”, cu finanţare din bugetul M.A.E.

comments

comments