full screen background image

Consilierii suceveni vor relua proiectele de finanțări nerambursabile

clsv 30041     Consilierii locali suceveni vor face, săptămâna viitoare, a nouă încercare pentru a aloca finanţări nerambursabile de 1,2 milioane de lei pentru sprijinirea activităţilor sportive şi culturale.

Asta după ce, săptămâna trecută, ei au respins sponsorizarea cu 1 milion de lei pentru clubul de fotbal Rapid, cu 40.000 a ansamblului “Arcanul USV” și cu 22.000 de lei a asociației “Artă și umanitate”.

Pe “lista de așteptare” sunt mai multe secții de tenis de câmp, baschet, înot şi şah, cea mai mare valoare – 50.000 de lei – urmând să ajungă la tenis.

În cazul în care aleșii municipiului reședință de judeţ vor fi de acord, vor mai beneficia de fonduri diverse activităţi culturale și recreative pentru copii şi bătrâni.

Pentru aceștia din urmă vor fi organizate, de asociația “Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, activități recreative, cu un sprijin de 33.000 de lei din partea municipalității.

O sumă apropiată – 30.000 de lei – ar putea ajunge la asociația “Nes Designer Cultural”, cu scopul activităților recreative pentru copii.

comments

comments