full screen background image

, , , , ,

Audio: GDPR Info, cu Cătălina Lungu – o rubrică despre oameni, zilnic, la VIVA FM

De dată recentă a fost publicat raportul de activitate pentru anul 2019 al activităţii  naţionale de supraveghere a protecţiei datelor cu caracter personal pe...

Audio: GDPR Info, cu Cătălina Lungu – o rubrică despre oameni, zilnic, la VIVA FM

Dragi ascultători, controlul accesului asupra informatiilor noastre este o parte fundamentala a unei strategii de aparare cu rol in securitatea informatiilor și cu un...

Audio: GDPR Info, cu Cătălina Lungu – o rubrică despre oameni, zilnic, la VIVA FM

Dragi ascultători, pentru a ști ce aveți de făcut pentru ca datele cu caracter personal pe care le prelucrați să fie în siguranță, trebuie sa faceti un inventar...

Audio: GDPR Info, cu Cătălina Lungu – o rubrică despre oameni, zilnic, la VIVA FM

De la intrarea în aplicare a GDPR, datele cu caracter personal nu mai pot fi prelucrate oricum, oricând şi  de oricine. Regulamentul trasează limite în prelucrarea...

Audio: GDPR Info, cu Cătălina Lungu – o rubrică despre oameni, zilnic, la VIVA FM

Astăzi dorim să vă vorbim despre unul dintre instrumentele care îl ajută pe operatorul de date cu caracter personal să asigure respectarea principiului păstrării...

Audio: GDPR Info, cu Cătălina Lungu – o rubrică despre oameni, zilnic, la VIVA FM

Astăzi dorim să vă aducem în atenţie comunicatul Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, emis în 2 octombrie 2020 şi care...

Audio: GDPR Info, cu Cătălina Lungu – o rubrică despre oameni, zilnic, la VIVA FM

Asociaţia Specialiştilor în Confidenţialitate şi Protecţie a Datelor cu Caracter Personal (ASCPD) din România publică pe site-ul www.edupedu.ro 10 exemple de...

Audio: GDPR Info, cu Cătălina Lungu – o rubrică despre oameni, zilnic, la VIVA FM

Astăzi vă aducem noutăţi despre amenzile GDPR în România. Transmitem cu această ocazie un semnal de alarmă pentru operatorii care consideră că amenzile şi...

Audio: GDPR Info, cu Cătălina Lungu – o rubrică despre oameni, zilnic, la VIVA FM

Astăzi vă prezentăm câteva recomandări de securitate pentru protejarea datelor personale prelucrate de angajaţi:  e preferabil să accesaţi datele companiei de...

Audio: GDPR Info, cu Cătălina Lungu – o rubrică despre oameni, zilnic, la VIVA FM

În data de 12 august 2020, Autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal în România, a finalizat o investigaţie la operatorul Sănătatea...

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza