full screen background image

Alertă la Centrul de Afaceri Vaslui, unde s-a găsit un colet suspect

Unconfirmed Shooting - Paris      Centrul de Afaceri Vaslui, în care funcţionează şi Evidenţa Populaţiei, şi o staţie de carburanţi aflată în imediata vecinătate au fost evacuate, joi dimineaţă, de către poliţişti după ce pe trotuarul din faţa clădirii a fost găsit un colet suspect, care urmează să fie verificat de pirotehnicieni.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, măsurile de securitate în zona Centrului de Afaceri au fost luate în urma unui apel la numărul de urgenţă 112, prin care era anunţată existenţa unui colet suspect pe trotuarul din faţa instituţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În consecinţă, poliţiştii au luat măsuri pentru asigurarea perimetrului, fiind blocat accesul în clădirea Centrului de Afaceri, în care funcţionează şi Serviciul de Evidenţă a Populaţiei din cadrul Primăriei Vaslui şi care deserveşte peste 30 de comune din judeţ.

Totodată, a fost evacuată şi staţia de carburanţi din imediata vecinătate, fără a se mai permite şoferilor să intre în benzinărie pentru a alimenta.

De asemenea, a fost blocat şi traficul pe o porţiune din şoseaua de centură a municipiului Vaslui, traficul fiind deviat.

Coletul suspect, care pare a fi o sacoşă, urmează să fie verificat de către echipe de pirotehnicieni ai Serviciului Român de Informaţii specializaţi în astfel de misiuni.

comments

comments