full screen background image

Trei oferte pentru preluarea temporară a gestionării deşeurilor menajere, în Suceava

deseuri-menajere     Primăria suceveană a primit, până miercuri dimineață – când a fost termenul limită -, trei oferte pentru preluarea temporară a serviciului public de gestionare a deşeurilor menajere.

Activitatea este vizată de “Goscom” Fălticeni, “Servicii Comunale” Rădăuți și asocierea “Diasil” – “Florconstruct” Suceava.

Actualul operator, “Rosal” București, nu a venit cu nicio ofertă, înaintând, în schimb, o contestație pentru anularea negocierii.

Primarul Ion Lungu a declarat că toate ofertele sunt analizate miercuri, urmând ca joi să se desfășoare o ședință de Consiliu Local, în cadrul căreia va fi desemnat câștigătorul.

Lungu: “Noi am trimis invitaţii la 14 operatori. Legea spune să se asigure o reală concurenţă. Noi, în caietul de sarcini, am prins minim trei oferte. Dacă nu aveam minim trei, nu se putea ţine această selecţie de oferte. Probabil, vom alege un operator dintre cei trei – “Goscom” Fălticeni, “Servicii Comunale” Rădăuți și asocierea “Diasil” – “Florconstruct” Suceava, dar încă nu se ştie definitiv. Una peste alta, sper ca, până la sfârşitul acestei săptămâni, să fie clarificat cine se va ocupa de serviciul public de gestionare a deşeurilor menajere, până la finalizarea licitaţiei de salubritate menajeră în municipiul Suceava.”

comments

comments