full screen background image

Bătaie între mai mulţi ciobani, pentru un loc de păşunat, la Şcheia

turma de oi     Poliţia comunală Şcheia a fost sesizată cu privire la faptul că la Spitalul Județean Suceava se află internat A. Niculai, de 44 de ani, din comuna Şcheia, victimă a unei agresiuni.

La faţa locului s-a deplasat patrula mixtă poliție-jandarmi care a constatat că A. Niculai deține o stână de oi, situată pe imașul din satul Trei Movile, iar în aceiaşi zonă se află situată și stâna lui C. Florin.

Din primele cercetări s-a stabilit că ieri, în jurul orei 18.00, între A. Niculai și angajații celuilalt cioban, respectiv L. Gabriel, de 18 ani, L. D., de 17 ani, și S. Vasilică, de 39 de ani, toți din judeţul Vaslui, a izbucnit un conflict spontan, pe motiv că A. Niculai pășunează oile în zona ce le-a fost atribuită lor.

În urma conflictului, A. Niculai a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, ocazie cu care a reclamat că a fost lovit de cei trei, fiindu-i stabilit ca prim diagnostic “contuzie regiunea parietală”.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de L. Gabriel, L. D. și S. Vasilică, pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe,  cauza urmând a fi soluționată procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar