full screen background image

Autorităţile rădăuţene, pregătite de iarnă

sticlet     Autorităţile rădăuţene speră să asigure condiţii bune de circulaţie în localitate, pe parcursul acestei ierni.

Viceprimarul municipiului Rădăuţi, Simion Sticleţ, a promis, marţi, într-o conferinţă de presă, că, dacă se va impune, materialele antiderapante vor fi răspândite de cel puţin două ori în fiecare zi şi că utilajele vor interveni pentru a curaţa străzile de zăpadă.

Sticleţ: “Ne-am făcut un program. Vom acţiona pe principalele artere în primă instanţă şi, bineînţeles, vom continua cu deszăpezirea pe toate străzile din muinicipiul Rădăuţi, prioritare fiind cele supuse circulaţiei mai intense. Cu trotuarele la fel, şi pe acestea vom folosi utilajele din dotarea Servicii Comunale, şi vom răspândi şi material antiderapant, la nevoie.”

Viceprimarul Simion Sticleţ a mai spus că municipalitatea va folosi, pentru lucrări de deszăpezire, şi 30 de beneficiari ai ajutorului minim garantat, care trebuie să presteze muncă în folosul comunităţii.

Sticleţ: “Avem 30 de oameni care trebuie să presteze activităţi la Primărie, conform legislaţiei actuale, şi îi vom folosi pe toţi la activităţile de deszăpezire. Îi rog pe cetăţeni ca orice problemă care apare să fie sesizată la ofiţerul de serviciu de la Primăria Rădăuţi sau la ofiţerul de serviciu de la Servicii Comunale şi noi vom lua măsuri urgente de intervenţie.”

comments

comments