full screen background image

Străzi acoperite cu balastru, până după sărbătorile pascale

lungu 2603     Conducerea Primăriei sucevene solicită firmei Pfeiffer să balasteze străzile pe care a lucrat la modernizarea reţelelor de apă şi canalizare.

La comandamentul cu şefii de şantier, din această dimineaţă, primarul Ion Lungu a cerut cilindrarea pietrei pe drumurile de pământ, astfel încât circulaţia să se deruleze normal în perioada Paştelui.

El a precizat că cele mai multe sesizări provin din cartierul Iţcani.

Lungu: “Se va mai lucra până joi, dar vrem să intervină constructorul cu balastru, prin cilindrare, asfel încât să se poate circula cât ce cât normal, în perioada sărbătorilor pascale. Constructorii motivează, şi probabil au dreptate până la un punct, prin faptul că încă nu au fost pornite staţiile de asfalt, nu s-a asfaltat pentru că temperaturile au fost destul de scăzute. Pe strada Aurel Vlaicu, văd că nu s-a mai înaintat, e o stradă căreia îi dăm o importanţă deosebită, este prinsă în programul de asfaltare din acest an. La fel, şi pe strada Mihail Sadoveanu. Ar mai fi de găsit o soluţie tehnică pe strada Narciselor, unde trebuie făcută o subtraversare.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar