full screen background image

Cerşetori cu dosare penale, după o razie a poliţiei din Fălticeni

cersetor 2    Poliția municipiului Fălticeni a organizat o razie, pe raza de competență, pentru asigurarea climatului de ordine și liniște publică cu  următoarele rezultate:

– infracţiuni constatate – 4;

– contravenţii aplicate – 59, în valoare de 11.080 de lei;

– bunuri ridicate în vederea confiscării și a căror provenienţă nu a putut fi dovedită în condiţiile legii în valoare de 4.780 de lei.

Claudiu B., de 38 de ani, localnic, a fost depistat în trafic, în timp ce conducea autoturismul cu numărul de înmatriculare provizoriu expirat din data de 24 august. I s-a întocmit dosar penal.

Catinca M., de 26 de ani, din judeţul Iaşi, a fost depistată în timp ce apela în mod repetat la mila publicului, respectiv cerşind sume de bani. I s-a întocmit dosar penal.

Lăcrămioara P., de 29 de ani, din comuna Drăguşeni, a fost depistată în timp ce apela în mod repetat la mila publicului, respectiv cerşind sume de bani. I s-a întocmit dosar penal.

Emilia M., de 28 de ani, din judeţul Iaşi, a fost depistată în timp ce apela în mod repetat la mila publicului, respectiv cerşind sume de bani. I s-a întocmit dosar penal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar