full screen background image

Transportatorii iar amenință cu proteste, după ce au constatat că plafonarea pentru șase luni a tarifelor RCA nu apare nicăieri în Ordonanța de Urgență a Guvernului

Guvernul, noi bâlbe pe tema poliţei RCA. Transportatorii sunt nemulțumiți pentru că plafonarea pentru șase luni a prețurilor nu apare nicăieri în Ordonanța de Urgență publicată în Monitorul Oficial. Șoferii amenință că vor relua protestele până nu văd legea promulgată.

Transportatorii sunt supărați deoarece Ordonanta de Urgenţă prin care ar fi trebuit plafonat preţul RCA spune doar că ASF va stabili în 30 de zile tarifele pe categorii de vehicule, după care, pentru o perioadă de șase luni, ASF va calcula un tarif de referință cu caracter orientativ, trimestrial.

Augustin Hagiu, consultant în transporturi, a declarat pentru B1 TV că așteaptă explicații de la Guvern și dacă lucrurile vor rămâne așa, transportatorii nu au altă soluție decât să reînceapă protestele. În plus, acesta i-a numit ”inconștienți” pe transportatorii care au spus că Ordonanța este perfectă înainte măcar ca aceasta să apară în Monitorul Oficial și să o poată citi.

comments

comments




Leave a Reply

avatar