full screen background image

“Planeta pasionaților”, la Shopping City Suceava

La Shopping City Suceava se va desfășura, sâmbătă și duminică, târgul de activități extrașcolare “Planeta pasionaților”.

Evenimentul reunește cluburi și asociații care îi vor ajuta pe copii să descopere diverse activități pentru petrecerea timpului liber.

Între orele 11 – 18, părinții și copiii vor avea oportunitatea de a discuta direct cu reprezentați din diverse domenii și vor putea alege împreună activitățile extrașcolare potrivite.

Planeta pasionaților va reuni cluburi de dans și muzică, centre de limbi străine, after school, centre educaţionale, cluburi de baschet, șah, echitație, arte marțiale, robotică și voluntariat.

Pe tot parcursul târgului, copiii vor fi implicați în diverse activități, precum ateliere și programe demonstrative, gândite special pentru a-i ajuta pe aceștia să-și descopere pasiunea.

Totodată, nu vor lipsi nici activitățile distractive.

Participanţii la Târg de activități extrașcolare, ediția a VI-a, se pot înscrie la Centrul Info din zona târgului și pot câștiga INSTANT unul dintre cele 190 de premii pentru primii vizitatori!

În plus, toți vizitatorii înscriși participă automat la tombola pentru o bicicletă MTB Rockrider.

 

comments

comments