full screen background image

Săptămâna viitoare vom cunoaşte numele noului operator de salubritate din Suceava.

mizeriePrimarul Ion Lungu a declarat miercuri dimineaţă că licitaţia pentru desemnarea unui nou operator a fost reluată, conform deciziei Curţii de Apel Suceava. Astfel, doritorii mai pot depune oferte pe SEAP până vineri , iar luni până la ora 10.00.

Curtea de Apel a acceptat plângerea formulată de Flor Construct, Diasil Service şi Bratner Servicii Ecologice privind anularea licitaţiei la salubritate. Ca atare după ce am primit  decizia oficială din partea Curţii de Apel, în data de 5 aprilie, am dat anunţul pe SEAP. De asemenea, am respectat termenele conform legii, am reluat licitaţia de acolo de unde am rămas, cu două zile de depunere de oferte, mai exact joi şi vineri şi luni până la ora 10. Luni 15 aprilie la ora 12.00, vor fi deschise ofertele depuse la licitaţia de salubrizare. Sper ca în cele din urmă să putem merge mai departe, să fie cât mai multe oferte, să fie toate condiţiile îndeplinite, să putem selecta conform legii un operator pentru salubritatea stradală din municipiul Suceava, ” a explicat Ion Lungu.

Licitaţia pentru desemnarea unui nou operator de salubritate în Suceava a suferit mai multe amânări în ultima perioadă. Primăria Municipiului Suceava a prelungit contractul cu actualul operator de salubritate din oraş până la finalizarea licitaţiei.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar