full screen background image

Nosfe începe anul 2021 în forță, cu două piese noi

E clar că Nosfe n-a stat degeaba la început de an, pentru că ne-a adus două piese fresh și a anunțat la Viva Flash că în curând vor mai urma noi lansări.

Anul 2021 este anul muzicii românești. Artiștii noștri preferați au început anul în forță, iar Nosfe este în prima linie.

Artistul a colaborat cu Alexandra Stan, Sak Noel și Los Tioz pentru piesa Tembleque. Nosfe a spus că toată colaborarea cu Alexandra Stan a fost reușită: „ne-am conectat imediat, chiar aveam și idei de clip, a fost foarte tare. Iar cu Sak Noel, e o onoare să colaborez cu el, toată lumea îl cunoaște.”

Cea de-a doua colaborare a lui Nosfe din acest an a fost cu JUNO, pentru piesa Rage Rova. Piesa a fost scrisă de JUNO, Nosfe și Smiley, venind natural din partea lor. „Aveam niște sesiuni pe la HAHAHA și fiind cu JUNO, Smiley și Serban Cazacu am scris o piesă. După ne-a mai rămas ceva timp și ne-am gândit să mai scriem una. Într-o oră jumate am scris piesa, ceva de băiețeală ne-am dorit.”

Oricum, Nosfe a dat lovitura anul ăsta cu cele două colaborări, dar treaba nu se oprește aici. El lucrează la câteva proiecte noi și spune că se anunță un an plin pentru el. Mai mult, pe 10 februarie Nosfe urmează să lanseze o nouă piesă cu tot cu clip. Ascultă toată discuția cu Nosfe mai jos:

comments

comments


TAG