full screen background image

AUDIO – USV ON AIR alături de Camelia Ignătescu, decan al Facultății de Drept și Științe Administrative – Universitatea “Ştefan Cel Mare” Suceava

Astăzi, am fost alături de Camelia Ignatescu, decan al Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universităţii “Ştefan Cel Mare” Suceava.

„Sesiunea de admitere este în plină derulare la USV, până pe 15 septembrie (fără zilele de sâmbătă și duminică) pentru specializările unde nu există probe, respectiv 11 septembrie, pentru specializările unde există probe”, a menționat Andrada, realizatoarea matinalului.

„Facultatea de Drept și Științe Administrative vine și cu un program de masterat extrem de palpitant și de ofertant, doamna decan are standarde extrem de ridicate și foarte înalte, iar masteratul Drept penal și criminalistică este un masterat despre care s-a vorbit și despre care se vorbește în continuare pentru cei pregătiți să se supraspecializeze și să lucreze în domeniu”, a spus Călin.

„Da, acest masterat a fost așteptat de studenții noștri, de cei care lucrează în domeniu și de cei care sunt pasionați. Într-adevăr, Penal și criminalistică înseamnă metode moderne în criminalistică, multă practică, ceea ce este foarte important, studenții cer și caută această practică”, a declarat Camelia Ignătescu.

„Practica oferă șansa pentru studenți să vadă pentru ce se pregătes, după cum la Litere dacă te pregătești să devii profesor, trebuie să ai interacțiune cu clasa, cu oamenii este momentul în care îți dai seama dacă ai stofa necesară”, a adăugat Călin Bârleanu, realizatorul matinalului.

Ascultați interviul integral, mai jos:

 

comments

comments