full screen background image

Trupa BZN revine la Bucureşti în octombrie

BZN     Pentru seara de 25 octombrie Jan şi Anny pregătesc multe surprize fanilor din România. Şi pentru că va fi o seară plină numai de hituri, fanii se vor bucura de Blue Eyes, Blue Eyes, Dance Dance, Mon Amour, El Condor Pasa, Mariana, Delilah, Che Sera, Mexican Night, şi alte piese celebre.
Anul trecut a fost pentru prima oară când olandezii au concertat la Bucureşti, unde s-au simţit ca acasă. Căldura şi emoţia cu care au fost întâmpinaţi în capitală a fost de ajuns pentru ca olandezii să păstreze în suflet un loc special pentru români. După concertele de anul trecut olandezii au coborat în foayer pentru a afla mai multe despre fanii lor din Romania, dar şi pentru a le da autografe şi pentru a se fotografia împreună cu ei. Românii îi iubesc pentru simplitatea şi modestia cu care îşi interpretează piesele, dar şi pentru amintirile pe care le retrăiesc ascultând melodiile lor, la fiecare concert putându-se citi pe chipul fiecărui spectator melancolie amestecată cu emoţie şi bucurie.
BZN este prescurtarea folosită de trupa olandeză Band Zonder Naam, care semnifică “trupa fară nume”. Artiştii şi-au început cariera în anii ’60 şi de atunci au rămas în inimile fanilor ca fiind cea mai romantică trupă din istoria muzicii!
Concertul BZN va avea loc pe 25 Octombrie 2013 la Sala Palatului din Bucureşti.

comments

comments




Leave a Reply

avatar