full screen background image

Elevi ai Școlii ”Ion Creangă” Suceava, participanţi la campania ”Săptămâna legumelor și fructelor donate”

În cadrul proiectului național Strategia Națională de Acțiune Comunitară, Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava va desfășura în anul școlar 2018-2019 activități de voluntariat reunite sub titlul “DAR – Dăruind Aleg Responsabilitatea”.

Prima activitate s-a desfășurat în săptămâna 19 – 23 noiembrie, în campania socială ”Săptămâna legumelor și fructelor donate”.

Astfel, pe parcursul săptămânii, elevii voluntari au adus fructe și legume pa care le-au dăruit din dot sufletul persoanelor din Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihică Mitocu Dragomirnei.

Acest proiect își propune să ofere persoanelor cărora soarta nu le-a oferit atât de multe cum ne-a oferit nouă, un modest sprijin material, dar mai ales momente plăcute alături de copiii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava.

“Pe de altă parte, vrem ca elevii noștri să învețe să fie solidari cu oamenii aflați în dificultate, să devină responsabili din punct de vedere civic, să simtă că dăruind, primesc înzecit prin orice bucurie pe care o fac altora”, a spus directorul adjunct al unităţii de îmvăţământ, Cristina Rotaru, coordonator al proiectului.

comments

comments