full screen background image

Propunerea săptămânii 26 NOIEMBRIE – 02 DECEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • DUA LIPA FT. BLACKPINK – Kiss And Make Up

Prima propunere pe care o facem săptămâna aceasta se caracterizează printr-o doză accentuată de energie și voci feminine. Dua Lipa și fetele BLACKPINK (celebre în Coreea de Sud) și-au unit forțele pentru single-ul „Kiss And Make Up”. Piesa face parte din versiunea extinsă a albumului de debut lansat de Dua Lipa iar colaborarea a venit la momentul potrivit și fără ezitări. Dua Lipa declara că aceasta “e o piesă pe care am scris-o acum un an, dar am vrut o colaborare și nu găsisem persoanele potrivite pentru asta”. După întâlnirea cu fetele de la BLACKPINK rezultatul a fost pe măsura așteptărilor stârnind încântare în rândul fanilor și nu numai. Dacă vrei ca piesa să se audă și în playlist-ul VIVA FM, votează!

  • ELLIE GOULDING FT. SWAE LEE – Close To Me

O îmbinare interesantă de stiluri regăsim în piesa lansată de Ellie Goulding, alături de Swae Lee. „Close To Me” o readuce astfel în atenția noastră pe una dintre cele mai apreciate artiste britanice, care vine și cu o abordare ritmată. Piesa a fost produsă de către Diplo, un alt nume cunoscut în industria muzicală, care și-a pus amprenta asupra liniei melodice. Mesajul piesei vorbește despre acea persoană care reprezintă completarea perfectă atunci când nu ne mai găsim locul. Se pare că piesa este inspirată chiar din experiența artistei, fiind descrisă practic o relație care nu este mereu perfectă dar este exact lucrul de care avem nevoie cel mai mult. Am putea spune că adolescentinul se îmbină extrem de bine cu excentricul, semn că Ellie Goulding este într-o evoluție continuă, din punct de vedere muzical. Așadar, „Close To Me” s-ar putea auzi și la VIVA FM, dacă primește suficient de multe voturi. Ce părere ai?

 

  • LIDIA BUBLE – Tu

Lidia Buble a lansat una dintre cele mai ascultate piese ale momentului. „Tu”, o piesă despre sentimentele puternice pe care un îndrăgostit le are față de jumatatea sa a ajuns inclusiv pe primul loc în clasamentul #trending depe YouTube. Cu un videoclip desprins dintr-un film romance, în regia lui Iura Luncașu, frumoasa artistă joacă rolul unei „girl nextdoor” foarte timide, care reușește să treacă peste orice obstacol pentru dragoste. Versurile piesei sunt o declarație de iubire și mulți dintre admiratorii cântaretei se vor regăsi, cel mai probabil, în emoționanta poveste. „De ce să fie greu să zici «te iubesc»? De ce să te complici atunci când vrei să spui «mi-e dor»? De ce să cazi în false idei ale spiritului când poți, atât de simplu, să-i mărturisești că-ți lipsește tare atunci cand nu se amestecă, pentru puțin timp, cu aerul tău. Natural, organic, simplu. Acestea sunt ingredientele mele pentru toamnă”, mărturisește Lidia Buble. Artista și-a început cariera în 2014 cu piesa „Noi simțim la fel“ și în același an a câștigat premiul „Best New Act“ la Romanian Music Awards. Acum, Lidia Buble poate ajunge și în playlist-ul VIVA FM, de această dată cu piesa „Tu”. Votează!

Votează melodia preferată!

comments

comments