full screen background image

Peste 1.700 pachete cu țigări ascunse într-un autoturism, depistate în Vama Siret

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au descoperit ascunse într-un autoturism, condus de un cetățean român, peste 1.700 de pachete cu țigări de contrabandă.

În dimineața zilei de 25 noiembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-au prezentat, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român D. R., în vârstă de 39 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Bulgaria.

Echipa mixtă de control, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali, a efectuat controlul amănunțit asupra autoturismului, întrucât existau suspiciuni că acesta transportă țigări de proveniență ucraineană.

Astfel, în pereții laterali, în portiere și sub bancheta din spate au fost descoperite 1.760 de pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, care erau ascunse și nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal.

Țigările, a căror valoare se ridică la suma de 2.640 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional de către organele vamale, cu amendă în valoare de 6.000 de lei.

comments

comments