full screen background image

Prins băut şi fără permis, după ce a furat o maşină din Vicovu de Sus

POLITIST     Ieri după amiază, la ora 16:02,  M. Adriana, de 24 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a sesizat, prin “SNUAU 112”, faptul că o persoană i-a sustras autoturismul proprietate.

Poliţiştii au identificat autoturismul pe strada Crasnei, din localitate, iar lângă autoturism a fost identificat C. Gheorghe, de 27 de ani, localnic, care a declarat verbal că a condus autoturismul în cauză de la domiciliul său până la locuința surorii sale, pe strada Crasnei.

De asemenea, lângă autoturism a fost identificată și apelanta M. Adriana, care a declarat că C. Gheorghe a luat autoturismul ce se afla parcat în curtea locuinței mamei sale și a condus pe drumurile publice din zona Laura a orașului Vicovu de Sus.

Deoarece C. Gheorghe emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, ocazie cu care acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Rădăuți în vederea recoltării de probe biologice.

În prezența medicului de gardă, numitul C. Gheorghe a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că C. Gheorghe nu figurează ca fiind posesor al permisului de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, refuzul conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi conducerea pe drumurile publice unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar