full screen background image

A sărit cu toporul la bătaie, în piaţa Iţcani

topor 1     Secţia de Poliţie Burdujeni a fost sesizată despre faptul că, în piaţa Iţcani, din municipiul Suceava, este scandal.

La faţa locului, a fost identificat numitul V. Costache – Eugen, de 26 de ani, localnic, aflat într-o stare avansată de ebrietate şi care avea asupra sa un topor.

Susunumitul a fost imobilizat de poliţişti.

De asemenea,  au fost identificate  alte 4 persoane, respectiv P. Robin – Ilie, de 40 de ani, P. Constantin – Robin, de 18 ani, P. Afin – Marinel, de 18 ani, şi S. R., de 16 ani, toţi din localitate, care au precizat faptul că au fost loviţi de către V. Costache – Eugen şi fratele său V. Nevers – Florian, de 32 de ani, localnic, ultimul fiind identificat tot în zonă.

Persoanele identificate au fost conduse la sediul Poliţiei.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că pe 8 iulie, în jurul orei 21:30, V. Costache – Eugen, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict spontan cu P. Constantin – Robin, cei doi lovindu-se reciproc.

Nici una din persoanele conduse la sediul Poliţiei nu au necesitat îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi portul fără drept al obiectelor tăietor înţepătoare, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar