full screen background image

“Termica” începe probele pentru distribuţia agentului termic în Suceava

calorifer 2     Societatea “Termica” îi anunţă pe sucevenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare că miercuri, 7 octombrie, va începe, etapizat, procesul de umplere a instalaţiilor de distribuţie a agentului termic pentru încălzire.

Acest proces este necesar în vederea efectuării probelor la cald.

Reprezentanţii “Termica” le solicită tuturor celor care au intervenit la instalaţii să verifice şi să finalizeze eventualele lucrări până la acea dată, pentru a evita pierderile de apă în instalaţiile proprii şi eventualele daune materiale.

În scopul remedierii operative a situaţiilor de avarie ce pot apărea în sistemul centralizat de termoficare, asociaţiile de proprietari sau locatarii care sesisează acest lucru pot contacta personalul specializat din cadrul Dispeceratului Termoficare, la numărul de telefon 0230.520924.

Conform prevederilor legale, nu se vor mai aproba debranşări de la sistemul centralizat de alimentare cu agent termic.

“Termica” mai solicită asociaţiilor să-i comunice, înainte de furnizarea încălzirii în municipiul Suceava, imobilele în care au vut loc deconectări sau reconectări care au produs modificări ale instalaţiilor interioare de încălzire, în vederea realizării echilibrărilor hidraulice.

comments

comments