full screen background image

Memorialul “Gheorghe Vicol” la futsal, la Volovăţ

Miercuri, 27 decembrie, în sala de sport din comuna Volovăț a avut loc prima ediție a Memorialului “Gheorghe Vicol” la futsal.

Fost jucător, antrenor și președinte la Avântul Volovăț, director executiv la Bucovina Rădăuți și reprezentant al cluburilor de liga a patra în Comitetul Executiv al Asociaţei Judeţene de Fotbal (AJF) Suceava, Ghiță Vicol decedat în această lună, toată lumea fiind marcată de această tragedie.

AJF Suceava a organizat această primă ediție a Memorialului, turneu ce se vrea organizat în fiecare an de acum înainte, la finalul lunii decembrie, după cum a declarat președintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

La această primă ediție au participat patru formații: echipa Asociației Județene de fotbal, echipa Comisiei Județene de Arbitri, o echipă formată din foști jucători ai Avântului Volovăț și o echipă formată din prietenii lui Ghiță Vicol.

Turneul a fost câștigat de echipa “prietenilor”, care i-a avut în componență pe fiul și nepotul celui care a fost unul din cei mai iubiți oameni din fotbalul sucevean, dar și foști și actuali jucători de la Rădăuți, cum ar fi Florin Plămadă, Ionuț Plămadă, Iulian Ionesi și Mihai Roman, cel care avea să fie și golgheterul turneului.

comments

comments