full screen background image

Balul de caritate MedVille, la USV

În perioada 10-11 decembrie, Asociația Studenților Mediciniști și Biologi Suceava din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava vă invită la Balul de caritate MedVille, care se va desfășura în Auditoriumul „Joseph Schmidt”.

Evenimentul va oferi publicului două experiențe unice: Nuielușa de alun (Teatrul Puppet Suceava) – teatru de păpuși, care va avea loc duminică, 10 decembrie, de la ora 14:00, și sceneta Medville: Sănătate, cadouri și o încurcătură medicală, care va avea loc luni, 11 decembrie, de la ora 18:00.

Fondurile strânse din sponsorizări şi donaţii vor face o diferență semnificativă pentru cinci copii curajoși, care se confruntă cu probleme dificile de sănătate.
Evenimentul se adresează tuturor celor care doresc să aibă o contribuție directă la îmbunătățirea accesului acestor copii la tratamente și sprijin medical, dar și iubitorilor de teatru interesați de acțiuni caritabile.

Persoanele care doresc să se implice în această campanie umanitară pot achiziționa bilete începând cu 10 lei, pentru piesa de teatru, și 20 de lei, pentru scenetă.
De asemenea, se pot face donații online, accesând legătura https://asmbs.ro/public/bal/.

Balul de Caritate MedVille este un eveniment care își propune să sensibilizeze comunitatea suceveană, în numele compasiunii și al solidarității.

 

Balul de caritate MedVille, USV, Asociația Studenților Mediciniști și Biologi Suceava din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, Auditoriumul „Joseph Schmidt”, Teatrul Puppet Suceav

comments

comments